Samira van Unnik

Samira is een enthousiast en gedreven persoon die jong en oud helpt om in beweging te komen. Haar motto is dan ook niet voor niets: “Iedereen verdient het om binnen zijn mogelijkheden vrij te kunnen bewegen!”

Nadat Samira haar bachelor fysiotherapie heeft afgerond, is zij werkervaring op gaan doen in de eerste- en tweedelijns fysiotherapie. Zij heeft gewerkt met verschillende doelgroepen. Op de voorgrond staan orthopedische klachten, zwangere vrouwen met bekkenklachten en SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten).

Naast fysiotherapeut is Samira personal trainer en geeft zij, zoals de naam al doet zeggen, personal training en bootcamp trainingen. Dit doet zij in samenwerking met Body Rock vanuit haar eigen bedrijf SamMotion.

Samira haalt haar energie niet alleen uit haar werk als fysiotherapeut en trainer, maar ook uit het werk met kinderen. Dit doet zij al sinds haar bachelor fysiotherapie. Ze werkt deeltijd op een zorgboerderij voor kinderen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Aangezien ze graag in haar sector met kinderen wilde werken is zij in 2016 de Master Kinderfysiotherapie gestart. Ze verwacht in juni 2020 af te studeren.